Merhaba, bugün 12 Haziran 2021 Cumartesi

06 EYLÜL 2013  TARİHLİ EKİM  DÖNEMİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

06 EYLÜL 2013 Cuma Saat-17.00'de

MESUT ÇOLAK ,NAİM BİRDEN

LÜTFÜ KARAMAN,AZİZ YÖRÜK,NAİM BİRDEN,REŞAT DÜŞÜNÜR, FAHRETTİN KÜÇÜK, MESUT ÇOLAK

BAYRAM GÜNER,TUNCAY SAKAR,SEVAL CENKÇİ,OSMAN ÇETİN

Yoklama ve Açılış : Belediye Meclisimizin 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20 ve 21. maddeleri gereğince 3 EYLÜL 2013 Salı günü Saat 10.30'da yapılan toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığından 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 10. Maddesi gereğince aynı gündem dahilinde 06 EYLÜL 2013 Cuma günü saat 17:00'de yapmış olduğu olağan toplantısında yapılan yoklama neticesinde ; Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN'ın başkanlığında Meclis üyelerinden Aziz YÖRÜK , Naim BİRDEN , Reşat DÜŞÜNÜR , Mesut ÇOLAK , Fahrettin KÜÇÜK'in iştirak ettiği , Seval CENKÇİ, Bayram GÜNER, Osman ÇETİN ve Tuncay SAKAR?ın iştirak etmediği tespit edildi.

Başkan Lütfü KARAMAN: Sayın meclis üyeleri toplantımızda gerekli çoğunluk bulunduğu yapılan yoklama neticesinde tespit edilmiştir. Belediye Meclisimizin 5393 sayılı Belediye Kanununa göre 2013 Eylül ayı olağan toplantısını açıyorum. Toplantımıza gündem gereğince devam edeceğiz. Dedi.

Başkan Lütfü KARAMAN : Değerli Meclis üyeleri Eylül 2013 dönemi olağan toplantımızda gündem maddesi olmadığından toplantımızı kapatıyorum. Toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Dedi.

Belediye ve Meclis Başkanı
Lütfü KARAMAN