Merhaba, bugün 12 Haziran 2021 Cumartesi

1. BİRLEŞİM  1. OTURUMUNA AİT  TUTANAK ÖZETİ

15 NİSAN  2014 Salı Saat-10:30'da

MÜSLÜM OTU,ŞERİF ÇOLAK

LÜTFÜ KARAMAN  , BEYTULLAH  DARCAN,FARİZ DEMİR ,MÜSLÜM OTU , ŞERİF ÇOLAK , HASAN ÇALIŞKAN , ERGUN YILMAZ , SALİH ÇAM , HABİB ÇALIŞKAN, ÖMÜR İŞBİLİR

Belediye Başkanı Dahil 10  kişi

1- Yoklama ve Açılış : Belediye Meclisimizin 15 Nisan 2014 Salı günü saat 10:30'da yapmış olduğu olağanüstü toplantısında yapılan yoklama neticesinde ; Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN'ın başkanlığında Meclis üyelerinden Beytullah DARCAN , Fariz DEMİR , Müslüm OTU,Şerif ÇOLAK ,Hasan ÇALIŞKAN,Ergun YILMAZ ,Salih ÇAM,Habib ÇALIŞKAN ve Ömür İŞBİLİR'in iştirak ettiği tespit edildi.

2- Başkan Lütfü KARAMAN Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 10/04/2014 Tarih 2014/120 sayılı 'Trafo yerleri tadilatı hk. ' konulu yazısı Meclisimize okundu ve gereği görüşüldü.

Belediyemiz sınırları içerisinde Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin 12.12.2013 tarih ve 4346 sayılı yazılarına istinaden talep edilen 25 adet 'Trafo Yerleri' imar planı tadilatı , Şehir plancısı Caner KILIÇ tarafından hazırlanmıştır.İlave imar planı ve eklerinin 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesince onanmasına ; Beytullah DARCAN, Fariz DEMİR , Müslüm OTU, Şerif ÇOLAK , Hasan ÇALIŞKAN , Ergun YILMAZ , Salih ÇAM , Habib ÇALIŞKAN , Ömür İŞBİLİR ve Belediye Başkanı Lütü KARAMAN tarafından oybirliği ile kabul edildi.

3- Başkan Lütfü KARAMAN : "Değerli Meclis Üyeleri NİSAN-2014 dönemi olağanüstü toplantımızın üçüncü gündem maddesi kapanış ile ilgilidir. Görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından toplantımızı kapatıyorum. Alınan kararların kasabamıza hayırlı olmasını diler ,hepinize teşekkür ederim." Dedi.

Belediye ve Meclis Başkanı
Lütfü KARAMAN