13.03.2018 - 14:56

696 Sayılı KHK ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 24 üncü Maddesi Uyarınca Büyükkarıştıran Belediyesi'nde çalışan taşeron işçilerin İşçi Statüsüne Geçiş Sınavı 13 Mart 2018 Salı Günü Saat 10.00'da Büyükkarıştıran Belediyesi Başkanlık Makamında yapıldı.

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN'ın başkanlığında toplanan İşçi Statüsüne Geçiş Sınav Komisyonu ; komisyon üyelerinden Lüleburgaz Mal Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ,Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem DAĞLI ,Mali Hizmetler Müdürü Ercan KAHRAMAN ve Zabıta Komiseri Yusuf YAVUZ'un iştirak ettiği tespit edildi.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen sınavda beldemizde sürdürülen park, bahçe, orta refuj, kavşak ve ağaçlıkların bakımı , sulanması , ilaçlanması , yabancı ot temizliği, çim ,çim biçimi vs işleri ile temizlik ,çöp toplama gibi faaliyetlerde çalışan 50 personel sözlü sınava tabi oldu.
İşçi Statüsüne Geçiş Sınav Komisyonunda, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN, Lüleburgaz Mal Müdürü Mustafa ÖZDEMİR ,Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem DAĞLI ,Mali Hizmetler Müdürü Ercan KAHRAMAN ve Zabıta Komiseri Yusuf YAVUZ yer aldı.
Sınavda başarılı olan işçilerin isimleri en kısa sürede belediyemiz web sayfasında açıklanacaktır.

Lütfü KARAMAN
Büyükkarıştıran Belediye Başkanı