22.06.2017 - 16:35

Büyükkarıştıran Belediyesi'nin bu yıl 11.sini düzenlediği Gençlik ve Kültür Festivali yine dolu dolu ve eğlenceli geçti.

4 Mayıs 2017 Perşembe akşamı Abdullah ŞAHİN Tiyatrosunun "Şaşkın" adlı oyunu ile başlayan etkinlikte Abdullah Şahin, Suna Yıldızoğlu, Yusuf Atala, Ortans Kıvanç, Toygun Ateş, Dilek Karaduman, Aylin Altunkaya, Ceren Bayır ve Sinem Çınar gibi ünlü oyuncular sahne aldı.

10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı saat 20:30 'da kasabamız bayanlarına yönelik düzenlenen Anneler Günü eğlencesinde Orhan ve Kemal Kardeşler sahne aldı. Gece de Belediye Başkanımız Lütfü Karaman ve eşi sanatçılarımıza çiçek ve plaket takdim ederek teşekkürlerini belirtti.

17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Bulgaristan-Topolovgrad, Bulgaristan -Haskova -Mineralni Bani ve Moldova - Gagavuzya -Tomay belediyelerinden konuklarımız geldi. Belediye başkanımızı makamında ziyaret ettikten sonra kasabamızda vakit geçiren ve kültürel alışverişin yaşandığı misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlandı. Misafirlerimize günün anısı olarak hediyeler sunuldu.

17 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı halk konserimiz gerçekleştirildi. Bu yıl ki halk konserimizde gençlerin yeni gözdesi Merve Özbey ve yılların eskitemediği her kesime hitap eden Rafet El Roman sahne aldı. Havai fişek gösterileri ve sanatçıların sevilen parçaları ile eğlenceli vakit geçire halkımız güzel anlar yaşadı. Konser sonunda Belediye Başkanımız Lütfü Karaman ve eşi sahneye çıkarak sanatçılara çiçek ve plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

18 Mayıs 2017 Perşembe akşamı Bulgaristan-Topolovgrad, Bulgaristan -Haskova -Mineralni Bani ve Moldova - Gagavuzya -Tomay'dan gelen konuk ekipler Büyükkarıştıran Belediye Düğün Salonunda gösterilerini sundu. Ayrıca bu yıl Kırklareli Kavakl Belediyesi Folklor Ekibinin de gösterilerimize misafir olarak katılması geceye güzel bir renk kattı.Gecenin sonunda Belediye Başkanı Lütfü Karaman tüm katılımcılara teşekkür edip hediyelerini takdim etti.

Bu yıl da güzel ve eğlenceli bir gençlik festivali yaşayan kasabamız da halkımız bu etkinliklerden oldukça memnun kaldı.