22.06.2017 - 16:29

Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu Bilim Fuarı 18 Mayıs 2016

Büyükkarıştıran İlköğretim Öğrencileri tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Bilim Fuarı okulumuz bahçesinde Moldova-Gagavuzya Tomay Belediye Başkanı Fedor TOPÇU ve eşi, İlçe Spor Gençlik Müdürü Soner POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim ÇETİN, Ziraat Bankası Büyükkarıştıran Şube Müdürü Turgut BALCI, okulumuz eski müdürleri Muammer ELİPEK ve Kasım Konak?ın da aralarında bulunduğu çok sayıda misafir ve veliler huzurunda açıldı.

Büyükkarıştıran Spor Kompleks Açılışı 18 Mayıs 2016

Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Spor Kompleksimiz hizmete açıldı.10.Gençlik ve Kültür Etkinlikleri Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler Kasabamız Spor Kompleksinde gerçekleştirildi. Açılışa halkımızın ilgisi oldukça yüksekti. Moldova-Gagavuzya-Tomay Belediye Başkanı Fedor TOPÇU ve eşi, Galina KELEŞ, Pötr KUTSAROV, Bulgaristan Topolovgrad Kardeş Şehri'nden Rayna MİLANOVA, Trifon LAMBOV ve Mihail TODOROV, İlçe Spor Gençlik Müdürü Soner POLAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim ÇETİN, Ziraat Bankası Büyükkarıştıran Şube Müdürü Turgut BALCI, Müfreze Komutanı Bkm.Üstm.Ömür BEZER, Lüleburgaz Şamiloğlu Spor Merkezi Eğitmeni Şamil ŞAMİLOĞLU, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT, Çiftlikköy Muhtarı Gültekin ERDEMİR, Küçükkarıştıran Mahalle Muhtarı Ahmet ORDUKAYA, Kasabamız mahalle muhtarları, Meclis Üyelerimiz, okulumuz eski müdürleri Muammer ELİPEK ve Kasım KONAK'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda misafir ile kasabamız halkı huzurunda açılışı yapıldı. Gece öğrenci gruplarının dans gösterileri ve ödül töreni ile devam ederek son buldu.