21.03.2017 - 13:36

Büyükkarıştıran Spor Kompleksi ve Küçük Sanayi Sitesi Açılışı-19 Mart 2017 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ , Büyükkarıştıran Spor Kompleksi ve Küçük Sanayi Sitesi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere beldemize ziyarette bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ'nün kasabamızı ziyaretinde kendisini Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa KAYA ,Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, kurum müdürleri ile ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup kadın karşıladı. Ardından Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükkarıştıran Spor Kompleksi ve Küçük Sanayi Sitesi'nin açılışına katılan Özlü, burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'nde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bir belediye başkanının devletten destek almadan kendi imkanlarıyla projeler geliştirmesi ve halkına güzel eserler kazandırmasından gurur duyduğunu belirten Özlü, devletten yardım almadan da güzel eserler ve projeler yapılabileceğini vurguladı. Konuşmaların ardından Bakan Özlü ve beraberindekiler Büyükkarıştıran Spor Kompleksi ve Küçük Sanayi Sitesinin açılışını gerçekleştirdi.