Büyükkarıştıran Belediyesi 6. Gençlik Ve Kültür Festivali

19 MAYIS 2012-Cumartesi saat 09.00' da Büyükkarıştıran Belediyesi önünde Atatürk Büstüne çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla törenler başladı. Ulu Önder Atatürk' ün Samsun' a çıkışının 93. yıldönümü olan 19 Mayıs 2012 günü coşkuyla kutlanmaya başladı.

19 Mayıs gösterilerinin ardından gece halk konseri Belediye Çamlık Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Konser Lütfü Karaman' ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Konseri Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Belediye Meclis Üyeleri, Karakol Komutanı ve diğer misafirler ile birlikte yaklaşık 4 bin kişilik bir halk izledi.Sunuculuğunu Tülay Tüzün' ün yaptığı gecede pop müziğin sevilen isimleri Linet ve Mustafa Ceceli' nin sahne aldı.Konser belediye başkanının sanatçılara plaket vermesiyle sona erdi.