4 Mart 2014 Meclis Kararı

04  MART   2014  TARİHLİ MART   DÖNEMİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI
1. BİRLEŞİM  1. OTURUMUNA AİT  TUTANAK ÖZETİ

04 MART  2014 Salı Saat-10:30'de

LÜTFÜ KARAMAN , MESUT ÇOLAK, AZİZ YÖRÜK, NAİM BİRDEN,FAHRETTİN KÜÇÜK ,REŞAT DÜŞÜNÜR, BAYRAM GÜNER

TUNCAY SAKAR, OSMAN ÇETİN,SEVAL CENKÇİ

Belediye Başkanı Dahil 7 kişi

1- Yoklama ve Açılış : Belediye Meclisimizin 04 MART 2014 Salı günü saat 10:30'da yapmış olduğu olağan toplantısında yapılan yoklama neticesinde ; Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN'ın başkanlığında Meclis üyelerinden Mesut ÇOLAK , Aziz YÖRÜK , Naim BİRDEN , Fahrettin KÜÇÜK , Reşat DÜŞÜNÜR , Bayram GÜNER'in  iştirak ettiği; toplantıda Osman ÇETİN,Seval CENKÇİ ve  Tuncay SAKAR'ın  bulunmadığı tespit edildi.

Başkan Lütfü KARAMAN: Sayın meclis üyeleri toplantımızda gerekli çoğunluk bulunduğu yapılan yoklamada tespit edilmiş olduğundan Belediye Meclisimizin  5393 sayılı Belediye Kanununa göre 2014 yılı Mart  ayı olağan toplantısını açıyorum. Toplantımıza gündem gereğince devam edeceğiz. Dedi.

2- Başkan Lütfü KARAMAN : "Değerli Meclis Üyeleri MART-2014  dönemi olağan toplantımızın ikinci  gündem maddesi kapanış ile ilgilidir. Görüşülecek  gündem maddesi olmadığından toplantımızı kapatıyorum. Hepinize teşekkür ederim." Dedi.

Lütfü KARAMAN                          Mesut ÇOLAK                     Naim BİRDEN

Meclis Başkanı                                 Meclis Üyesi                          Meclis Katibi