15 Nisan 2014 Meclis Kararı

1. BİRLEŞİM  1. OTURUMUNA AİT  TUTANAK ÖZETİ

15 NİSAN  2014 Salı Saat-10:30'da

MÜSLÜM OTU,ŞERİF ÇOLAK

LÜTFÜ KARAMAN  , BEYTULLAH  DARCAN,FARİZ DEMİR ,MÜSLÜM OTU , ŞERİF ÇOLAK , HASAN ÇALIŞKAN , ERGUN YILMAZ , SALİH ÇAM , HABİB ÇALIŞKAN, ÖMÜR İŞBİLİR

Belediye Başkanı Dahil 10  kişi

1- Yoklama ve Açılış : Belediye Meclisimizin 15 Nisan 2014 Salı   günü saat 10:30'da yapmış olduğu olağanüstü toplantısında yapılan yoklama neticesinde ; Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN'ın başkanlığında Meclis üyelerinden Beytullah DARCAN , Fariz DEMİR , Müslüm OTU,Şerif ÇOLAK ,Hasan ÇALIŞKAN,Ergun YILMAZ ,Salih ÇAM,Habib ÇALIŞKAN ve Ömür İŞBİLİR'in  iştirak ettiği tespit edildi.

2- Başkan Lütfü KARAMAN Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 10/04/2014  Tarih 2014/120  sayılı 'Trafo yerleri tadilatı hk. ' konulu yazısı Meclisimize okundu ve gereği görüşüldü.

Belediyemiz sınırları içerisinde Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin 12.12.2013 tarih ve 4346 sayılı yazılarına istinaden talep edilen 25 adet 'Trafo Yerleri' imar planı tadilatı , Şehir plancısı Caner KILIÇ tarafından hazırlanmıştır.İlave imar planı ve eklerinin 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesince onanmasına ; Beytullah DARCAN, Fariz DEMİR , Müslüm OTU,  Şerif ÇOLAK , Hasan ÇALIŞKAN , Ergun YILMAZ , Salih ÇAM , Habib ÇALIŞKAN , Ömür İŞBİLİR ve Belediye Başkanı Lütü KARAMAN tarafından oybirliği  ile kabul edildi.

3- Başkan Lütfü KARAMAN :        "Değerli Meclis Üyeleri NİSAN-2014  dönemi olağanüstü  toplantımızın üçüncü  gündem maddesi kapanış ile ilgilidir. Görüşülecek  başka gündem maddesi olmadığından toplantımızı kapatıyorum. Alınan kararların kasabamıza hayırlı olmasını diler ,hepinize teşekkür ederim." Dedi.

Lütfü KARAMAN               Müslüm OTU                      Şerif ÇOLAK

Belediye Başkanı                    Meclis Katibi                        Meclis Katibi

Meclis Başkanı                        Meclis Üyesi                         Meclis Üyesi