10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 77.yıldönümü Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu ile Büyükkarıştıran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından saat 08:30 da Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasından sonra tören;Belediye Düğün Salonunda Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Jandarma Karakol Komutanı ve davetliler huzurunda gerçekleştirildi.

10 Kasım 2015 Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti' nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK?ün aramızdan ebediyete ayrılışının 77. yılını özlem ve saygı ile anmaktayız. Bizlere özgürlüğü, barışı ve bu güzide memleketimizde bayrağımızı olanca ihtişamıyla dalgalandırma hürriyetini bahşeden Atamızı minnetle anmanın hem gururunu hem de hüznünü bir kez daha yaşamaktayız. İlke ve inkılâplarına daima sahip çıkıp bağlı kalacağımıza tüm samimiyetimizle söz veriyoruz.

Lütfü KARAMAN