05 Mart 2013 Meclis Kararı

05  MART 2013  TARİHLİ MART   DÖNEMİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

05  MART 2013  Salı Saat-10:30'de

MESUT ÇOLAK ,NAİM BİRDEN

LÜTFÜ KARAMAN , AZİZ YÖRÜK , NAİM BİRDEN,REŞAT DÜŞÜNÜR,  BAYRAM GÜNER, OSMAN ÇETİN

FAHRETTİN KÜÇÜK, TUNCAY SAKAR, OSMAN ÇETİN, MESUT ÇOLAK

Yoklama ve  Açılış   : Belediye Meclisimizin 05 Mart   2013  Salı günü saat 10:30' da yapmış olduğu olağan toplantısında yapılan yoklama neticesinde ; Belediye Başkanı Lütfü KARAMAN' ın başkanlığında Meclis üyelerinden Aziz YÖRÜK, Naim BİRDEN,  Reşat DÜŞÜNÜR,  Seval CENKÇİ ve  Bayram GÜNER' in    iştirak ettiği,  Mesut ÇOLAK, Fahrettin KÜÇÜK, Osman ÇETİN ve  Tuncay SAKAR' ın  iştirak etmediği  tespit edildi.

Başkan Lütfü KARAMAN: Sayın meclis üyeleri toplantımızda gerekli çoğunluk bulunduğu yapılan yoklama neticesinde tespit edilmiştir. Belediye Meclisimizin  5393 sayılı Belediye Kanununa göre 2013  Mart ayı  olağan toplantısını açıyorum. Toplantımıza gündem gereğince devam edeceğiz. DediBaşkan Lütfü KARAMAN : Değerli Meclis Üyeleri Mart  2013 dönemi olağan toplantımızda gündem maddesi olmadığından toplantımızı kapatıyorum. Toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Dedi.

Lütfü KARAMAN                                 Mesut ÇOLAK                        Naim BİRDEN

Meclis Başkanı                                   Meclis Üyesi                           Meclis Katibi

Belediye Başkanı                              (Bulunmadı)